15,230 frågor

24,009 svar

9,299 användare

vilken veckodag var det 13 april 1952?

vilken veckodag var det 13 april 1952?
ställdes av Anonym
  

6 Svar

0 röster
Här på Spray iQ tar vi oss ofta friheten att vara humoristiska, ironiska - och stundtals även lätt elaka.

Men någon tillgång till Spray och deras databaser det har vi inte.

Om du läser information som finns på Spray Mail så bör du kunna upptäcka att det finns möjlighet att gå till den gamla mejlen. Du kan ju testa och se ifall de gamla mejlen ligger kvar där.
besvarad av Anonym
0 röster
Citerat ur "ANVÄNDARBOK FÖR INTERNET/SURF/E-POST-KONTON&quo t; (11/1995 s.325):

"§3.5 - E-BREVSKONTON OCH DESS UTLÖPSTID FÖR INTERNET

E-brev som inte läses inom 3 månader placeras i en 'RADERINGSLISTA'. E-brev som därefter inte har lästs på ytterligare 3 månader RADERAS. Detta är en AUTOMATISK åtgärd för att spara på Internet-plats på Internetservern.

För att undvika att e-brev hamnar i RADERINGSLISTA skall användaren ÖPPNA de brev som användaren önskar att spara.

Not till §3.5: Klagomål mot detta system är ej möjligt då detta är en Internetstandard som fastställts och vilket är en av de grundpelare Internetsystemet vilar på."
besvarad av Anonym
0 röster
Som sagt: Vi på iQ gör vad vi kan för att sabotera för Spray, så detta bör du absolut ta upp med Spray, helst i högsta instans.

(Så illa är det inte, men Spray däremot saboterar för oss på iQ genom att inte försöka dirigera frågor till rätt instans).
besvarad av Anonym
0 röster
Jo, vi användare av SprayIQ har ju tillgång till alla mailkonton i världen och när vi tröttnar på folk som inte klarar av att kontakta supporter med frågor som bör ställas till dom och istället skriver dom här så sätter vi oss och slumpmässigt raderar mail hos folk...

Så för att få oss att sluta med sådant otyg så föreslår jag att du vänder dig till Spray och deras support/kundtjänst med frågor som rör Spray. :)Tillägg från 11/10/2008 06:19pm:    Psst, du kan ju alltid kolla med användarna av SprayDate...alltid tyckt dom verkat lite skumma, så skulle inte förvåna mig ifall dom ligger bakom det även om vi tydligen alltid får skulden för saker som detta....
besvarad av Anonym
0 röster
Instämmer med sir_mg. Det var en söndag.
besvarad av Anonym
0 röster
Söndag
besvarad av Anonym
...